Formulari de cerca

 

MANCOMUNITAT

EL MARQUESAT

Rutes Turístiques Entre Comarques
Les rutes turístiques “Entre Comarques” tindran lloc els dissabtes i els diumenges del 3 de febrer al 24 de juny. Un total de 18 caps de setmana en els que es realitzarà turisme per la província de València amb l’objectiu de mostrar la història, la cultura, les tradicions i els costums de 66 municipis. Consulta en aquest enllaç la programació de les rutes.

Un any més es posen en marxa les rutes turístiques “Entre Comarques”, que tindran lloc els dissabtes i els diumenges del 3 de febrer al 24 de juny. Un total de 18 caps de setmana en els que es realitzarà turisme per la província de València amb l’objectiu de mostrar la història, la cultura, les tradicions i els costums de 66 municipis.

 

Aquesta iniciativa turística està organitzada per les Mancomunitats de la Costera, la Canal de Navarrés, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Vall d’Albaida i la Safor, i patrocinada pel Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València. El 4 de març serà el torn de Llombai (matí) i Catadau (vesprada).

 

Les rutes turístiques guiades començaran tots els dissabtes i diumenges programats des de l’ajuntament de cada població participant a les 10:30 hores del matí per al grup del matí i a les 16:30 hores en el grup de la vesprada, excepte pera aquelles rutes en les quals s’indique alguna modificació. Els participants hauran de desplaçar-se pel seu propi compte fins al lloc de partida i hauran de portar calçat adequat per a caminar.

 

El preu de la visita guiada són 5€ per persona, que seran abonats abans de l’inici de cada ruta al guia o responsable de la visita. El preu inclou les rutes de matí i vesprada, degustació gastronòmica i un detall de benvinguda.

Les inscripcions es podran realitzar fins a les 12:00 hores del dijous anterior a la ruta, a través del formulari on line de les Mancomunitats participants.

 

Per a realitzar la inscripció visite aquest enllaç:
https://docs.google.com/forms/d/10qsbGKCt8jAL0v-dtJYeI-EEyX5HujOWpZCCCRU...

 

 

 

 

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28