Formulari de cerca

 

MANCOMUNITAT

EL MARQUESAT

Resum de la XXIV setmana cultural de les persones majors.
El passat 14 de novembre l'alcalde d'Alfarp, Santiago Cervera va inaugurar la XXIV Setmana Cultural dels persones majors de la Mancomunitat del Marquesat.

 

Al voltant d'un centenar de veïns van assistir a l'acte d'inauguració i van poder gaudir de diferents espectacles d'humor i màgia. 
Una de les activitats amb més èxit va ser la ruta turística amb tren recorrent els diferents paratges i emplaçaments del Marquesat.
Per a l'art també va haver-hi temps amb l'exposició de fotografia de Una mirada enrere pels nostres carrers del poble, realitzada amb la col·laboració dels 3 llars de jubilats de Alfap, Catadau i Lombai.

La mostra continua oberta al públic en l'edifici de la mancomunitat, a Llombai durant les pròximes setmanes 
L'espectacle va tenir el seu espai en la casa de la Cultura de Catadau amb un repertori musical i acrobàcia que resulte clarament atractiu per a tot el públic assistent..

L'acte de clausura va comptar amb la presència de D. Hector Roig Alcalde de Catadau; D. Anselmo Cardona, Alcalde de Llombai; D. Santiago Cervera, Alcalde d'Alfarp i D. Josep Enric Forés, President de la Mancomunitat El *Marquesat.
La programació de la setmana cultural de la Mancomunitat contínua present els caps de setmana amb la celebració de vesprades de balls i convivència programades per al passat 18 de novembre a Catadau i per als pròxims 2 de desembre a Alfarp i 9 de desembre a Llombai.
Una setmana que la Mancomunitat del Marquesat ha dedicat als més majors d'Alfarp, Catadau i Llombai i que ha organitzat a través del departament de Serveis Socials en col·laboració amb el departament d'Informàtica i de Turisme.

 

 

Fotos de la setmana cultural
  • Foto_setmana_cultural
  • Foto_setmana_cultural
  • Foto_setmana_cultural
  • Foto_setmana_cultural
  • Foto_setmana_cultural
  • Foto_setmana_cultural
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31