Formulari de cerca

 

MANCOMUNITAT

EL MARQUESAT

La Mancomunitat nou Punt de Registre d'Usuari (PRU) per sol·licitar certificats digitals
Els ciutadans que desitgen sol·licitar un certificat digital han de dirigir-se a la de la Seu de la Mancomunitat (1r pis - Administració General). El sol·licitant ha d'identificar-se amb el seu DNI, NIE o passaport espanyol en vigor (cal aportar original i fotocòpia).

L'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica - ACCV proporciona als ciutadans, les empreses i les administracions públiques els mecanismes d'identificació telemàtica segura en els tràmits administratius a través d'Internet: els certificats digitals i les tecnologies associades.
Els certificats emesos i la resta de serveis que l'ACCV presta s'ajusten al que estableix la Llei 59/2003, de 19 de desembre, de signatura electrònica, per la qual cosa l'ACCV gaudeix d'ampli reconeixement en totes les administracions públiques. A més, amb els certificats digitals reconeguts expedits per l'ACCV es pot generar signatura electrònica reconeguda, que és equivalent a la manuscrita.

 

Els certificats qualificats de ciutadà emesos per l'ACCV es poden utilitzar per a:
• Firmar i xifrar de forma segura qualsevol tipus de document electrònic inclosos els missatges de correu electrònic.
• La identificació d'usuaris davant de servicis telemàtics de l'Administració Pública i les entitats privades.
Alguns exemples d'ús són la Seu Electrònica de la Agència Tributària, la Seu Electrònica de la Seguretat Social, la Seu Electrònica del Cadastre, la Seu Electrònica de la Generalitat, etc.

 

La sol·licitud del certificat digital és presencial i el sol·licitant s'haurà d'identificar amb el seu DNI, NIE o passaport espanyol en vigor (cal aportar original i fotocòpia).
Els ciutadans que desitgen sol·licitar un certificat digital han de dirigir-se a la de la Seu de la Mancomunitat El Marquesat (1r pis, Administració General)

 

Per a més informació visite:
https://www.accv.es/va/ciutadans/certificats/certificats-en-suport-progr...

 

Manuals per a la generació  del certificat digital amb el Codi de Generació:
https://www.accv.es/va/ajuda/ajuda-usuari-arca/

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31