Formulari de cerca

 

MANCOMUNITAT

EL MARQUESAT

La Mancomunitat exhibeix el potencial dels productes turístics del Marquesat a la Fira de les Comarques 2018
La participació de l’entitat mancomunada aconsegueix projectar l’oferta d’oci d’ Alfarp, Catadau i Llombai als milers de visitants que es donaren cita al certamen celebrat a la Plaça de Bous de Valencia.

La Mancomunitat del Marquesat continua treballant en la promoció i foment de la riquesa patrimonial, històrica i natural de les seues entitats associades.

En aquesta línia d’impuls dels recursos locals, la institució mancomunada tingué una destacada participació en la “Fira de les Comarques 2018”, celebrada el passat cap de setmana a les instal·lacions de la Plaça de Bous de València.

La Mancomunitat, amb una elaborada i diversa proposta de productes turístics, aprofità l’immillorable aparador que suposa el rellevant certamen autonòmic per projectar l’oferta d’oci de les localitats de Alfarp, Catadau i Llombai a les milers de persones que tingueren el plaer d’apropar-se al seu mostrador.

En un esdeveniment en que es donaren cita un total de 47 municipis, 12 mancomunitats i més de 30 associacions i empreses turístiques, destacà l’ampli ventall de possibilitats de gaudi de l’entorn natural que oferí el Marquesat. Així, i gràcies a la llavor de promoció, informació i difusió de la Mancomunitat, les rutes ambientals del “Barranc de la Falaguera”, d’Alfarp; i de “Matamon”, en el terme municipal de Catadau; o els senders botànics i d’interpretació dels Paratges Naturals Municipals de Llombai; aconseguiren atraure l’interès de un ampli sector dels visitants

Menció a banda mereix la festa de la “Baixada de Santa Bàrbara” de Catadau que, com no podia ser d’altra manera en la carrera per a la seua catalogació com a bé d’interès turístic, acaparà gran part del protagonisme de la tasca divulgativa.

Nombroses personalitats de la comarca donaren suport a la iniciativa amb la seua presència a la caseta, entre les que es comptaren el tinent d’alcalde de Llombai, En Josep Enric Forés, el seu homòleg de Catadau, En Manuel Bono, o l’alcalde de Catadau, En Hector Roig.

 

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31