Formulari de cerca

 

MANCOMUNITAT

EL MARQUESAT

L'Ajuntament de Catadau organitza una visita a Requena en el marc de la Setmana Cultural Trenc 2018
Prop de 30 membres de l’associació d’ames de casa visiten un dels municipis vitivinícoles per antonomàsia i s’introdueixen en la cultura enològica de la mà del consistori local

L’Ajuntament de Catadau continua apostant decididament per el foment de la cultura entre els seus veïns, com demostra la copiosa agenda d’esdeveniments programats amb motiu de la, ja tradicional, setmana Cultural TRENC 2018 de la localitat.

El passat dimarts dia 24 d’abril, uns 30 membres de l’associació d’ames de casa de Catadau tingueren l’ocasió d’apropar-se a l’ancestral cultura del vi mitjançant una enriquidora visita a la localitat de Requena, promoguda per l’Ajuntament de la localitat i organitzada i impulsada des de les instàncies de la Mancomunitat del Marquesat.

Amb la inestimable participació de l’Alcalde de Catadau, En Hector Roig, i la tècnica de turisme de l’entitat mancomunada, Na Flavia Orz, els i les integrants de l’expedició gaudiren d’una intensa jornada que desvelà alguns dels misteris i vicissituds de l’encisador món del vi, tan rellevant a la Comunitat i en particular a la comarca objecte de la visita.
La diada s’inaugurà amb la ineludible visita a les Coves de la Vil·la, un curiós entramat de cavitats naturals altra hora utilitzades com a bodegues, despenses i fins i tot refugi, que s’han mantingut durant dècades com a testimonis vivents d’antigues formes de vida. Com a complement d’aquesta mirada a un passat encara pròxim i tangible, els veïns i veïnes de Catadau pogueren gaudir, a continuació, d’una interessantíssima visita guiada per el nucli antic de la població, en la que quedà constància de l’estret vincle entre l’arquitectura i els modes de vida d’una societat. Per finalitzar, i com no podia ser d’altra manera en un escenari d’arrels eminentment vitivinícoles, els integrants de l’expedició cultural van tenir el plaer de participar en un típic tast de vins, per a gaudi dels sentits de tots els assistents.
La visita, qualificada com molt positiva per l’organització, per la gran acollida i per l’èxit en el seu desenvolupament, es tancà amb un dinar de germanor i amb el desig comú de repetir prompte experiències similars. 

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31