Formulari de cerca

 

MANCOMUNITAT

EL MARQUESAT

Dilluns, 18 de juny, encetem nou servei de recollida de fem!
El nou contracte abaratix un 30% el cost del servici i introduïx noves prestacions, com la recollida setmanal de poda i voluminosos, i la renovació progressiva del parc de contenidors.

El nou contracte abaratix un 30% el cost del servici i introduïx noves prestacions, com la recollida setmanal de poda i voluminosos, i la renovació progressiva del parc de contenidors.

Els ajuntament d'Alfarb, Catadau i Llombai, després que la Mancomunitat del Marquesat haja dut a terme la licitació del contracte de recollida i transport del fem, i una volta firmat el contracte amb la nova empresa adjudicatària, VARESER, encetem una nova etapa en el servei de recollida per dos anys, prorrogables, que millorales prestacions actuals i abaratix el seu cost en un 30% respecte al cost del servici el 2015:

 

-Recollida tots els dies de la setmana.

-La freqüència de neteja dels contenidors serà mensual, excepte del 15 de juny al 15 de setembre que que es farà cada 15 dies.

-Incorporem la recollida de poda que també serà setmanal: dilluns al matí. Per això caldrà traure-la diumenge vesprada/nit.

-Augmentem la recollida de trastos i mobles que passa a ser setmanal: dimarts al matí. Per tant, caldrà traure'ls dilluns vesprada/nit.

-Incorporem la neteja trimestral de les zones on estan ubicats els contenidors. I la neteja especial en períodes de festes majors.

-A més, es retiraran els contenidors deteriorats, que seran substituïts per contenidors en bon estat.

-Renovació progressiva del parc de contenidors, amb la incorporació de nous contenidors amb el logo de la Mancomunitat del Marquesat i de l'empresa VARESER.

 

Aprofitem per a recordar que també teniu els ecomòbils i l'ecoparc per a totes les deixalles que no podem tirar als contenidors de residus sòlids urbans, als  de paper, als de vidre i als d'envasos: enderrocs, piles, aparells electrònics, ferros...

Recordeu també que com més reciclem més s'abaratirà el cost de la taxa per tractament, que es paga al Consorci Ribera-Valldigna.

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb els vostres Ajuntaments o a la Mancomunitat del Marquesat!

 

 

Fotografia: (de dreta a esquerra) president de la Mancomunitat del Marquesat i representants de l'empresa VARESER

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30