Formulari de cerca

 

MANCOMUNITAT

EL MARQUESAT

ENCETEM LA SETMANA CULTURAL DE LES PERSONES MAJORS 2018
El passat dimarts 27 de desembre començà la vint-i-cinc edició de la Setmana Cultural de les Persones Majors de la Mancomunitat El Marquesat, organitzada per l’equip base dels Serveis Socials i amb la col·laboració de les Llars dels Jubilats.  
La Setmana Cultural va ser inaugurada per Santi Cervera, Vicepresident de la Mancomunitat, que va destacar la importància del treball i la participació dels membres de la comunitat per crear un fort teixit social.

Després, la nostra companya Inma va fer un repàs a les diverses activitats programades tant al llarg de la setmana com les del mes de desembre, i donà pas a l’Obra de teatre “I vosté que haguera fet?” representada per la Companyia Teatral de la Llar de Persones Majors del Bari de Russafa, de València.

Finalment, tancarem la vesprada amb una xocolatada per als assistents. Ací vos deixem unes fotografies

   
I per tal de no pedres cap activitat ací vos deixem la programació per als pròxims dies:
  • DIMECRES 28 NOVEMBRE, a les 12 del mig dia a l’Edifici de la Mancomunitat, inaugurem l’exposició fotogràfica ”així celebrem les festes als nostres pobles.”, realitzada gràcies a la col·laboració de les tres llars dels Jubilats, les Associacions d’Ames de Casa, entre altres, a les quals aprofitem per agrair el treball de recopilació realitzat.
Aquesta estarà disponible tota la setmana i el mes de desembre perquè la visiteu!
  • DIJOUS, 29 DE NOVEMBRE ,Visita guiada al MUSEU DE BELLES ARTS PIUS V, i l’assistència AL TRIBUNAL DE LES AIGÜES, a València.
  • DIVENDRES, 30 DE NOVEMBRE a les 16:30 h. a l'auditori de Llombai, començarà la cloenda de la Setmana Cultural, amb un espectacle d'acrobàcia i màgia, que  no ens deixarà indiferents. I en acabar l’espectacle, hi haurà un vi d’honor a la llar de les persones majors de Llombai, al que esteu totes i tots convidats.
Però les activitats programades no acaben ací, EN DESEMBRE...SEGUIM!
  • DIMECRES, 5 DE DESEMBRE, de 4 a 6 h. de la vespradaTALLER DE RISSO-TERÀPIA. Es durà a terme A LA CASA DE LA CULTURA DE ALFARB.
  • DIMECRES, 12 DE DESEMBRE, DE 4 a 6 h. de la vesprada. TALLER DE MUSICOTERÀPIA, on la diversió està assegurada. L'activitat es realitzarà en la LLAR DE LES PERSONES MAJORS DE CATADAU.
  • DISSABTE 15 DE DESEMBRE, DE 7 a 9 h. de la vesprada. ball amb sopar de “sobaquillo”. en el Centre Social i Catòlic de Catadau.
I en NADAL...
Hem preparat diverses activitats intergeneracionals, com ara una fira i un taller lúdic, per a que nets i iaios pugueu gaudir d’una estona junts en aquests dies de família i amistat. La programació d’aquestes activitats és:
  • DIJOUS, 27 DE DESEMBREde10 a 13 h. del matí, Plaça de l'Església de Llombai, FIRA AMB JOCS COOPERATIUS I TRADICIONALS, TALLERSMÚSICA, I MOLTES SORPRESES. (En cas de pluja, l’activitat es traslladaria a la llar dels persones majors de Llombai).
  • I EL DIJOUS, 3 DE GENER, de 10 a 12 h. del matí en el Centre Social i Catòlic de catadau. TALLER RISU-MISU. És tracta d'una mescla d'humor i música on els protagonistes sou vosaltres i les vostres nétes i néts perquè passeu un matí junts entretingut.

.

 

 

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31